KéSzülődő Találkozások


Egy gyermek érkezése a családba mindig különleges esemény. Van, hogy már a gondolat megfoganását is gondos előkészület előzi meg, máskor hirtelen és váratlanul kopogtat be hozzánk az érkező jövevény. Akárhogy is történt, történik, viszonylag rövid idő alatt felforgatja a várandós mama, papa, sőt a nagyszülők, akár a barátok életét is.


A szülés – születés amennyire ünnepi pillanat, annyira része a hétköznapi, testi történéseinknek. Ahhoz, hogy a legtermészetesebb módon tudjuk világra segíteni gyermekünket, érdemes megkédeznünk magunktól, hogy mennyire ismerjük a saját testünket, lelkünket; e kettő viszonyát; tisztában kell lennünk azokkal a folyamatokkal, amelyek segítenek utat nyitni gyermekünknek, és persze nem felejtkezve el az apákról, érdemes elgondolkozni azon, hogy ki, milyen részt vállal ezekben a csodás pillanatokban.


A kiscsoportos keretek között zajló tematikus beszélgetések lehetővé teszik az egyéni igények gondos figyelembe vételét, mindemellett esélyt ad arra, hogy már a baba születése előtt is új barátságokat szőhess más kisgyermekes anyukákkal.


* Várandós, terhes, áldott állapot – a várandósság testi, lelki dinamikája. Hogyan segítenek a bennünk zajló folyamatok a szülőségre érésben?


* „Mélységes mély a múltnak kútja…” – az anya és az apa múltja, kapcsolatai, családtörténete. Milyen örökség vár gyermekünkre?


* MZ/X jelentkezz! – Párbeszéd a magzattal. Mire kíváncsi a bennünk lakó emberke? Hogy szólhatunk hozzá?


* Összhangzattan – Egymás megértése a szülőszobán. Kifejezetten szülő társaknak, bárki is lesz ott: hogyan készüljünk arra a bizonyos napra?


* Szül, születik, szülesztik – avagy ki is a születés főszereplője, rendezője? Mit tehetünk, hogy ne statiszták legyünk?


* Bölcső, kiságy, gyermekágy – A nagy kaland, ami csak utána kezdődik. Hasznos tudnivalók a haszontalan tárgyakról, és az annál fontosabb ráhangolódásról.ÉN POCAKOM


www.enpocakom.huTanácsadónk: Lengyel Anna

Jelentkezés: 06-70/315-4623

KéSzülődő programunk hozzásegít ahhoz, hogy a babádnak egy jó meleg, biztonságos fészket építhess. A babavárás hónapjai alatti belső munka segít, hogy jóban legyél önmagaddal, megismerd határaidat, átgondold meglévő kapcsolataidat. Mindez nem kizárólag a szülés idején lesz nagy segítségedre, hanem megalapozza egy harmonikus család kibontakozását is.

A kiscsoportos keretek között zajló tematikus beszélgetések lehetővé teszik az egyéni igények gondos figyelembe vételét, mindemellett esélyt ad arra, hogy már a baba születése előtt is új barátságokat szőhess más kisgyermekes anyukákkal.


Részvételi díj: 2.000 Ft/alkalom, vagy 10.000 Ft/ 6 alkalom

Csak most, 50 %-os indulási kedvezmény: az első 10 jelentkező féláron vehet részt a találkozásokon!

A csoportba bármikor be lehet kapcsolódni, akár egy alkalomra is.

Vissza a nyitólapra